ГЕРБ ще върнат мандата на президента изпълнен, а имената на

...
 
 
ГЕРБ ще върнат мандата на президента изпълнен, а имената на
Коментари Харесай

Имената на министрите на ГЕРБ-СДС ясни в понеделник

 

 

ГЕРБ ще върнат мандата на президента изпълнен, а имената на министрите ще станат ясни в понеделник. Това съобщи Деница Сачева от ГЕРБ, пред Българска национална телевизия.

„ В момента ГЕРБ водят диалози по разпределението на ресори, а скоро ще стартират и диалозите за съответни хора. Тесе водят главно от Мария Габриел с всички политически партии без Българска социалистическа партия, които ясно обявиха, че няма да поддържат политиката и целите на това държавно управление “, уточни Сачева.

„ Продължаваме да обсъждаме с тях това, че те би трябвало да дадат поддръжката си за първия мандат. Трябва да се почете това, че има 650 000 души, които са сложили ГЕРБ-СДС преди всичко и няма потребност да се оптиваме още веднъж да заблуждаваме хората, като споделяме, че вторият мандат е единствената опция “.

Според нея няма политическа отговорност за сформиране на постоянно държавно управление. Потвърди, че ГЕРБ не престават диалози с „ Продължаваме промяната – Демократична България “, макар че те към този момент отхвърлиха да поддържат кабинет на Мария Габриел.

 

Етикети: ГЕРБ-СДименаминистри
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР